VOORJAARSCOMPETITIE 2024

Ondanks dat we nog midden in de herfst zitten en de wintercompetitie nog van start moet gaan, is het voor allen die graag (externe) competitie spelen weer mogelijk om in te schrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024.Samen tennissen is natuurlijk hartstikke leuk, maar de competitie aangaan met je eigen gezellige team, tegen clubs uit de regio kan nog leuker zijn! Bespreek het met je tennisvrienden/vriendinnen en schrijf je in voor een competitie die bij jullie past. 

SPEELDAGEN 

De wintercompetitie start (afhankelijk van je speeldag) op 5 april 2024 en loopt door tot 14 juni 2024. In de tabel hieronder staat vermeld welke wedstrijddagen en inhaaldagen er zijn.Er kan ingeschreven worden voor Gemengd DubbelHeren Dubbel en Dames Dubbel.

Uitzondering

In verband met onze vaste interne toernooien en trainingen op de donderdagavond, biedt LTV Dommelen niet de mogelijkheid om op die dag competitie te spelen.

VRIJDAGAVOND

Er zijn 5 wedstrijddagen wanneer je op de vrijdagavond speelt. Daarbij vallen de speeldagen voor de heren- en damesdubbelteams in een andere week dan de speeldagen van de gemengd dubbel teams.Dat betekent dat het is toegestaan om mee te doen in zowel een heren- of dames dubbel team EN in een gemengd dubbel team. Je kunt in dat geval dan dus 10 weken competitie spelen.

INSCHRIJVEN

Teams kunnen zich inschrijven door tot eind december een mail te sturen naar technischecommissie@ltvdommelen.nl.Vermeld hierin de namen én lidnummers van je teamleden, jullie teamcaptain, op welke dag (of dagdeel) je wilt spelen en voor welke competitiesoort je wilt gaan.

Heb je nog geen team maar wil je wel spelen?

Individueel aanmelden is ook mogelijk, stuur dan een mail met je gegevens zodat we kunnen kijken of je bij een team gevoegd kan worden of dat er mogelijk een nieuw team gevormd wordt.

MEER INFORMATIE?

Alle informatie over de voorjaarscompetitie voor senior leden is te vinden op de website van de KNLTB.

Wil je meer informatie over het spelen in competitieverband, neem dan contact op met de Verenigings Competitie Leider (VCL) Ad van Gijzel. Dit mag zowel persoonlijk als via de mail (technischecommissie@ltvdommelen.nl).