Om te weten

VERSCHILLENDE LIDMAATSCHAPPEN

SENIORLID – €175
Iedereen die op 1 januari van het verenigingsjaar 17 jaar of ouder is.
Als seniorlid mag je 7 dagen in de week gebruik maken van de tennisbanen, heb je stemrecht en wordt er van je verwacht dat je jaarlijks bardiensten draait (tenzij van te voren afgekocht).

SENIORLID – PROEF €55
Ben je 17 jaar of ouder maar wil je eerst kijken of tennis en/of LTV Dommelen bij jou past?
Maak dan gebruik van het proefabonnement waarin je 3 maanden lid wordt om op die manier kennis te maken met de sport en de vereniging.

STUDENTENLID €75
Ben jij student (tot 30 jaar) en kun je alleen in de weekenden tennissen omdat je doordeweeks op kamers zit? Dan is het lidmaatschap ‘studentenlid’ mogelijk wat voor jou. Dit lidmaatschap geldt gedurende 1 jaar en geeft je het recht om in het weekend (van vrijdag 18.00 uur tot zondag 23.00 uur) en de zomervakantie gebruik te maken van onze banen. Je mag met dit lidmaatschap meedoen aan het Open Toernooi en je hebt stemrecht.

Gebruik maken van dit lidmaatschap kan door deze schriftelijk aan te vragen bij de ledenadministratie voor 15 maart. Het bestuur beslist of het lidmaatschap past bij jou en dus wordt gegeven.

JUNIORLID €75
Iedereen die op 1 januari van het verenigingsjaar nog geen 17 jaar is.
Als juniorlid mag je 7 dagen in de week gebruik maken van de tennisbanen (net zoals een seniorlid) maar heb je geen stemrecht of bardienst.

JUNIORLID ALL-IN €175
Wil je als juniorlid ook meteen gaan trainen en meedoen met de competitie?
Dan kun je voor 175 euro per jaar gebruik maken van het ‘all-in-pakket’ met daarin:

  • Lidmaatschap LTV Dommelen en KNLTB
  • Tennislessen
  • Externe KNLTB Competities (voor- en najaar)
  • Interne jeugdactiviteiten

JUNIORLID – PROEF €50
Weet je nog niet of tennis iets voor je is?
Wij bieden voor nieuwe juniorleden een startpakket van 3 maanden. Daarin kun je 7 dagen in de week vrij tennissen en krijg je wekelijks training om het spelletje te leren.

ZOMERCHALLENGE €70
Vind je het niks om in de zomermaanden thuis te zitten om het wedstrijd seizoen van jouw sport een pauze heeft, kom dan tennissen bij LTV Dommelen. Het het ‘zomerchallenge-lidmaatschap’ mag je gedurende de zomermaanden gebruik maken van de banen en mag je meedoen aan de dan aangeboden toernooien.

GEZINSCONTRIBUTIE  €475
Ben je met het hele gezin lid bij LTV Dommelen, wordt daar een vast bedrag voor gerekend.
(Het Junioren combipakket is hiervan uitgesloten)

CONTRIBUTIE
In februari wordt de contributie van het lopende jaar van de bankrekening van de leden afgeschreven door middel van automatische incasso. Ook eventueel andere vorderingen, zoals afkoop/boetes bardienst en externe competitie worden op deze wijze geïncasseerd.

Nieuwe leden kunnen direct lid worden. Zij geven bij aanmelding een machtiging Automatische Incasso. Daarna wordt het inschrijfgeld en een evenredig deel van het lidmaatschap van hun bankrekening afgeschreven.

KNLTB LEDENPAS
De vereniging draagt een deel van de contributie af aan de KNLTB. Zodra een lid aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan wordt de KNLTB ledenpas uitgereikt. Deze is voorzien van een jaartal, een pasfoto, het lidmaatschapsnummer, ons verenigingsnummer 45922 en de door de KNLTB vastgestelde speelsterktes. Tevens is hierop vermeld of het een juniorlid betreft.

Leden hebben toegang tot de banen na het afhangen met een voor onze vereniging in het betreffende jaar geldige KNLTB ledenpas. Zij dienen zich te houden aan het baanreglement.

INTRODUCÉS
Ben jij al lid en wil je graag met iemand tennissen die geen lid is van de vereniging, dan mag je deze persoon meenemen als introducé. Er moet echter minimaal één lid van LTV Dommelen meespelen, een baan moet via de KNLTB app gereserveerd zijn en de introducé mag niet in de afgelopen 3 jaar lid geweest zijn van de vereniging.

STATUTEN EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT
De statuten en het huishoudelijk reglement van onze vereniging zijn ter inzage verkrijgbaar bij de secretaris.

SPORTSPREEKUUR FYSIOTHERAPIE VAN HOOF – GRATIS VOOR ALLE LEDEN
Alle leden van L.T.V. Dommelen hebben gratis toegang tot het sportspreekuur van Fysiotherapie van Hoof. De leden kunnen, op het moment dat zij daaraan behoefte hebben, zelf een afspraak maken voor het sportspreekuur, Escudohof 2 Dommelen op maandag van 19.00-20.00 of donderdag van 18.00-18.30. De afspraak moet uiterlijk om 12 uur worden gemaakt op 040-2043756 onder vermelding van het lidmaatschap van L.T.V. Dommelen. Een (sport)fysiotherapeut onderzoekt de klacht, adviseert de speler, eventueel ook de trainer, bij minderjarigen in overleg met de ouders.

logo