Pickleball in het nieuws

Valkenswaard24 heeft een mooi bericht geplaatst over het verslavende spelletje Pickleball dat gespeeld kan worden via LTV Dommelen.

Tennisvereniging brengt pickleball, nieuwe vorm van tennis en padel, naar Dommelen
De ambities van tennisvereniging LTV Dommelen worden opgeschroefd. Naast tennis op de zes kunstgrasbanen aan de Norbertusdreef, is het voortaan ook mogelijk om pickleball te spelen. Voorlopig alleen nog in De Belleman, maar er liggen plannen voor een buitenbaan.

Twee kartrekkers van de tennisvereniging zitten in de kantine: Kees Bergman en Ad van Gijzel. Van hieruit heb je een mooi zicht op de tennisvelden. Een tractor rijdt kriskras over de banen om ze weer netjes te maken voor gebruik. Enkele mannen overleggen met elkaar over het werk wat gedaan moet worden en er wordt opdracht gegeven om wat doekwerk te laten plaatsen om wind en onkruidzaden tegen te houden. Ad van Gijzel (67) haalt koffie en legt uit dat hij van de technische commissie is en ook parkbeheerder. “Maar ik doe dat niet alleen, we doet dat met z’n allen”, zegt hij er meteen achteraan. Intussen klinkt uit de luidsprekers het lied Aan de Amsterdamse grachten.

Volledige artikel lezen?
Klik dan hier!