Inschrijving geopend – Interne Dubbelcompetitie 2023-2024

INSCHRIJVING IS GEOPEND (KLIK HIER)
Word jij de nieuwe winterkampioen? – Schrijf je dan nu in voor de interne dubbelcompetitie
Want, ook de komende winter hebben we op de donderdagavond weer een dubbelcompetitie!

We gaan het dit jaar wel een klein beetje anders doen:
Zo zal er voor de heren een wekelijkse competitie zijn zoals je deze van ons gewend bent.

Voor de dames hebben we in voorgaande jaren hebben gemerkt dat, vooral voor hen, de week qua tennis erg vol komt te zitten wanneer zij meedoen aan de mixcompetitie (woensdagavond) én de dubbelcompetitie (donderdagavond). 
Om toch zoveel mogelijk dames enthousiast te maken voor de donderdagavond, willen wij graag meedenken om deze ’tennisdrukte’ voor hen wat te verminderen. Daarom is het idee ontstaan om de interne dames dubbelcompetitie zoveel mogelijk in de week te laten spelen wanneer er geen interne mixcompetitie is. 

SPEELDATA
Dat betekent dat voor de heren onderstaand schema gebruikt zal worden qua speeldata.
Voor de dames die inderdaad kiezen voor een competitie om de week, worden de andere data gebruikt.

ALGEMENE INFORMATIE
Je geeft je individueel op voor dit toernooi waarna je ingedeeld wordt in een heren– of damesdubbel poule (afhankelijk van aantal deelnemers en speelsterkte). Je speelt dus elke week met en tegen andere spelers (voor zover mogelijk) – Je hebt geen vaste partner. Ideaal als je andere leden wilt leren kennen of nog geen vaste groep hebt om mee te tennissen!

Mocht je vooraf al weten dat je niet elke avond kun spelen, is het mogelijk om jezelf op te geven met een ‘vaste inval’. Het is dan aan jullie om te bepalen wie er welke avond speelt.

Er wordt gestreefd naar het spelen van 3 rondes van 6 weken. Na elke ronde zullen er enkele spelers promoveren en degraderen naar een andere poule. Tijdens schoolvakanties of feestdagen wordt er niet gespeeld.

Alle informatie is te vinden in de reglementen (klik hier).

Met sportieve groet,
Michel, Pieter, Gerard en Anjo