Training

INTERESSE?
Heeft u interesse in tennisles bij LTV Dommelen?Neem dan contact op door een mail te sturen naar ledenadministratie@ltvdommelen.nl

LTV Dommelen is in 2022 de samenwerking aangegaan met SimonTennis. Voor meer informatie over hen, kun je kijken op hun website: www.simontennis.nl
Vanuit SimonTennis wordt er nu les gegeven door Sofie Geusens (Meer informatie over Sofie staat hieronder).
INSCHRIJVEN?

Er kan tot 10 januari ingeschreven worden voor het nieuwe lesblok dat start in de week van 23 januari.

Inschrijven kan via de website van SimonTennis: Klik hier om er direct naartoe te gaan.

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Sofie Geusens, 32 jaar en woon in Hamont-Achel (België). Ik beschouw mezelf als een vrolijke, actieve spring-in-’t-veld die alles wat ze doet met veel enthousiasme doet.
Mijn job als Leerkracht Lichamelijke Opvoeding combineer ik met tennisles geven aan jong en oud, zowel op recreatief als competitief niveau. Lesgeven is mijn allergrootste passie. Het geeft me enorm veel voldoening om anderen, elk met hun eigen specifieke talenten, vaardigheden aan te brengen en hen te zien evolueren in hun kunnen.
Van kleins af aan ben ik al met verschillende sporten bezig. Badminton, voetbal en vooral het tennisspel is me enorm blijven boeien. Tot voor de coronapandemie speelde ik op hoger niveau in competitieverband, vooral in het dubbelspel. Eenmaal op het veld, ga ik er helemaal voor!
Ik kijk er erg naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!
schermafbeelding 2023 06 08 220012