VOORJAARSCOMPETITIE 2023 – Aanbod Senioren Landelijk
VOORJAARSCOMPETITIE 2023 – Aanbod Senioren Regionaal
VOORJAARSCOMPETITIE 2023 – Speeldata

Samen tennissen is natuurlijk hartstikke leuk, maar de competitie aangaan met je eigen gezellige team, tegen clubs uit de regio kan nog leuker zijn! Bespreek het met je tennisvrienden/vriendinnen en schrijf je in voor een competitie die bij jullie past. Een dames dubbel op donderdagmiddag, een gemengd of Heren dubbel 50+ op vrijdagmiddag of gewoon de Herendubbel- Damesdubbel of Gemengd dubbel 17+ of 35+ op vrijdagavond.

Wil je liever op zaterdag of zondag spelen dan is dit uiteraard ook mogelijk. In de bijlagen staan alle mogelijke competities die de KNLTB aanbied vermeld.

Opgemerkt wordt dat LTV Dommelen de aangeboden competities op donderdagavond niet aanbiedt omdat we dan zelf de interne competitie (Davis Cup) organiseren.

SPEELDAGENDe KNLTB voorjaarscompetitie start op 31 maart met de Gemengd dubbels op vrijdagavond en loopt door tot 9 juni. De vrijdagavond competities bestaan uit 5 competitiedagen (om de week wordt de GD of HD/DD gespeeld). De overige competities bestaan uit 7 speeldagen. Een overzicht van de speeldata is als bijlage bjgevoegd.

OPGEVENOpgeven voor de voorjaarscompetities kan tot eind december. Graag een mail sturen naar technischecomissie@ltvdommelen.nl met daarin vermeld aan welke competitievorm (HD-DD of GD) je met je team wilt deelnemen, op welk dagdeel en de naam van de teamcaptain en teamleden.

NOG GEEN TEAMWil je toch competitie spelen en heb je geen team, dan kun je je ook aanmelden en zullen wij kijken of er een mogelijkheid is om je toe te voegen aan een bestaand team.

MEER INFORMATIEAlle informatie over de voorjaarscompetitie voor senioren is te vinden op de website van de KNLTB.Klik hier om er direct naartoe te gaan.

Wil je meer informatie over de KNLTB voorjaarscompetitie dan kan je ook contact opnemen met de Verenigings Competitie Leiders van LTV Dommelen. Dit zijn Ad van Gijzel en Jan Rombouts.