2016 – LADY’S DAY
foto-1
Op donderdag 15 september (2016) vond er weer een Lady’s Day plaats op de banen van ons LTV Dommelen. Dit jaar werden de 16 speelsters volgens het speelschema omgetoverd tot zangeressen. Het zou een warme dag worden (30 graden) zodat de fotograaf maar voorafgaande aan de eerste wedstrijd een groepsfoto schoot, om te voorkomen dat aan het eind van deze dag, een ieder met rood bezwete kopjes op de foto zou staan. Onder zeer aangename ochtendtemperaturen werd er volop sportief gestreden voor de punten. Na een heerlijke lunch volgde rond 13.00 uur de laatste wedstrijd. De koperen ploert stond aan de hemel foto-2zijn best te doen om onze “zangeressen” het zo moeilijk mogelijk te maken. Maar gelukkig hield een ieder het uiteindelijk vol om deze dag 3 wedstrijden uit te spelen en hierna heerlijk verkoeling te zoeken in de schaduw van het paviljoen met een lekker drankje. De winst van deze dag ging naar Lady Gaga (Ada van Vliet) en verdienstelijk tweede werd Christina Aguilera (Francy Nagel). Uit handen van de organisatie (Jose Caris, Hilde Damen en topkok Ramon Beuk…..euh…Raymond Verschoor) ontvingen zij de trofee en een presentje. Hopelijk kunnen we weer op vele dames rekenen op Lady’s Day 2017.


2015 – LADY’S DAY
Lady's DayOp donderdag 10 september 2015 gingen 20 dames weer heerlijk tennissen op Lady’s Day.
Dit jaar was het thema: Het zusje van….

Nadat er een naam uit de “hoed” getrokken was kon men op het spelschema kijken met- en tegen wie men moest spelen deze 3 wedstrijden gedurende de dag. Om maar een aantal voorbeelden te noemen: Rafaela Nadal, Jo-Landa Tsonga en Saskia Wawrinka waren de namen van de zusjes van.
Het weer was ons erg goed gezind. Een stralende zon bij een temperatuur van ongeveer 20 graden.

Na 2 dubbelpartijen in de ochtend was het tijd voor de lunch. Die was weer eens Wraptastisch. De naam zegt het al. De lunch stond in het thema van wraps. De lunch stond geserveerd over de gehele bar in het paviljoen en men kon de wraps zelf samenstellen met warme- en koude ingrediënten.

Na de lunch was er nog een afsluitende 3e pittige partij. DSCN0116Dat pittig kwam misschien ook wel door de kruiden die de kok door het eten had gedaan. Hierna konden de spelpunten geteld gaan worden. De organisatie vond het wel eens tijd om dit jaar de verliezers de winnaars te laten worden, zodat ook zij, bij traditie, volgende jaar deze leuke dag  mogen organiseren.  Dit waren Naomi Dokovic, Renate Federer en Jane Chardy.

De organisatie:
Annemiek Schoonewagen, Mia van den Dungen en Raymond Verschoor.