Donderdag 10 september was het weer tijd voor de Ladies’ Day van 2020.
Met een mooie opkomst heeft men wederom genoten van 3 tenniswedstrijden met tussendoor een koffiepauze en een heerlijk lunch.
Ook het weer was de gehele dag prachtig.

Dit jaar was het thema ‘lekker fout’ en dus kon het zijn dat er wedstrijden voorbij kwamen met Silvie Meis, Britney Spears, Immanuelle Grives en Pamela Anderson. Bijzondere wedstrijden dus!

Met dit alles bij elkaar, kunnen we weer van een TOP DAG spreken!

Bedankt allemaal en tot volgend jaar!


2019 – LADIES’ DAY

Op donderdag 12 september 2019 was het weer Ladies’ Day op de banen van LTV Dommelen. Twaalf enthousiaste dames mochten weer 3 partijen tennissen, onderbroken door een koffiepauze en een heerlijke lunch.
 
Het weer was ons goed gezind: een klein briesje, lekker zonnetje en zo’n 22 graden. Het thema was Terug naar het verleden. Zo kon het dat op de baan Cleopatra samen met Jeanne d’Arc tegen Pippi Langkous en Brigitte Bardot aan het dubbelen waren.
 
En met deze laatste dame hadden we ook meteen de winnares van 2019 in huis. Marijke “Brigitte Bardot” E. mocht de felbegeerde Ladies’ Day Trofee in ontvangst nemen. Met een lekker drankje en hapje werd de dag afgesloten.
 
De organisatie was weer tevreden en hoopt in 2020 dat de deelname nog groter zal zijn
 
Wij bedanken deze organisatie natuurlijk weer voor hun geweldige inzet en deze gezellige dag!

2016 – LADIES’ DAY
foto-1
Op donderdag 15 september (2016) vond er weer een Lady’s Day plaats op de banen van ons LTV Dommelen. Dit jaar werden de 16 speelsters volgens het speelschema omgetoverd tot zangeressen. Het zou een warme dag worden (30 graden) zodat de fotograaf maar voorafgaande aan de eerste wedstrijd een groepsfoto schoot, om te voorkomen dat aan het eind van deze dag, een ieder met rood bezwete kopjes op de foto zou staan. Onder zeer aangename ochtendtemperaturen werd er volop sportief gestreden voor de punten. Na een heerlijke lunch volgde rond 13.00 uur de laatste wedstrijd. De koperen ploert stond aan de hemel foto-2zijn best te doen om onze “zangeressen” het zo moeilijk mogelijk te maken. Maar gelukkig hield een ieder het uiteindelijk vol om deze dag 3 wedstrijden uit te spelen en hierna heerlijk verkoeling te zoeken in de schaduw van het paviljoen met een lekker drankje. De winst van deze dag ging naar Lady Gaga (Ada van Vliet) en verdienstelijk tweede werd Christina Aguilera (Francy Nagel). Uit handen van de organisatie (Jose Caris, Hilde Damen en topkok Ramon Beuk…..euh…Raymond Verschoor) ontvingen zij de trofee en een presentje. Hopelijk kunnen we weer op vele dames rekenen op Lady’s Day 2017.


2015 – LADIES’ DAY
Lady's DayOp donderdag 10 september 2015 gingen 20 dames weer heerlijk tennissen op Lady’s Day.
Dit jaar was het thema: Het zusje van….

Nadat er een naam uit de “hoed” getrokken was kon men op het spelschema kijken met- en tegen wie men moest spelen deze 3 wedstrijden gedurende de dag. Om maar een aantal voorbeelden te noemen: Rafaela Nadal, Jo-Landa Tsonga en Saskia Wawrinka waren de namen van de zusjes van.
Het weer was ons erg goed gezind. Een stralende zon bij een temperatuur van ongeveer 20 graden.

Na 2 dubbelpartijen in de ochtend was het tijd voor de lunch. Die was weer eens Wraptastisch. De naam zegt het al. De lunch stond in het thema van wraps. De lunch stond geserveerd over de gehele bar in het paviljoen en men kon de wraps zelf samenstellen met warme- en koude ingrediënten.

Na de lunch was er nog een afsluitende 3e pittige partij. DSCN0116Dat pittig kwam misschien ook wel door de kruiden die de kok door het eten had gedaan. Hierna konden de spelpunten geteld gaan worden. De organisatie vond het wel eens tijd om dit jaar de verliezers de winnaars te laten worden, zodat ook zij, bij traditie, volgende jaar deze leuke dag  mogen organiseren.  Dit waren Naomi Dokovic, Renate Federer en Jane Chardy.

De organisatie:
Annemiek Schoonewagen, Mia van den Dungen en Raymond Verschoor.