Locatie

Naam:Sportpark Norbertusdreef
Adres:Norbertusdreef 31 C,
5551 BA Dommelen
Noord Brabant
Nederland
Telefoon:0402042988

Contact

Naam:LTV Dommelen
Telefoon:

Reglement

Toernooibepalingen voorjaarstoernooi LTV Dommelen 2020

1. Het toernooi wordt georganiseerd door LTV Dommelen in het weekend van vrijdag 27 maart t/m zondag 29 maart 2020.
Het betreft hier een zogenaamd “parktoernooi” en staat open voor iedereen. Het betreft dus geen KNLTB toernooi en de resultaten tellen niet mee voor het DSS-systeem.
2. Het toernooi wordt gespeeld op tijd. Er worden per wedstrijd twee sets van 30 minuten gespeeld (doortellen tot half uur afgelopen is). De start en het einde van de sets wordt centraal door de organisatie aangegeven. (Tussen de wedstrijden wordt 10 minuten gereserveerd voor het naar de baan gaan en inspelen)
3. Toernooi onderdelen: Er wordt gespeeld in de categorieën: Heren Dubbel; Dames Dubbel en Gemengd Dubbel.
4. Aan de hand van het aantal inschrijvingen wordt door de toernooi commissie op basis van gemiddelde speelsterkte van de koppels groepen / poules gemaakt.
5. Er wordt gespeeld in poules. Gestreefd wordt een ieder minimaal 3 wedstrijden te laten spelen.
6. Er kan maximaal voor1 onderdeel worden ingeschreven.
7. Verhinderingen: Per koppel kan 1 dagdeel als verhindering worden opgegeven. Overschrijding van het aantal verhinderingen kan een reden zijn tot uitloten.
8. Inschrijven kan via Toernooi.nl of middels het inschrijfformulier op de website van LTV Dommelen. Inschrijven kan tot en met 22 maart 2020. Tot dit moment is het mogelijk je inschrijving zonder verdere gevolgen terug te trekken.
9. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per speler. Het inschrijfgeld dient middels automatische incasso te worden betaald
10. Indien de inschrijving niet wordt geaccepteerd of is uitgeloot ontvang je uiterlijk 24 maart 2020 via de mail bericht.
11. Het toernooi wordt gespeeld op de zes verlichte kunstgrasbanen van LTV Dommelen.
12. Op vrijdag worden de eerste partijen gepland vanaf 18.00 uur. De laatste partijen worden gepland om uiterlijk 21.45 uur.
Op zaterdag en zondag worden de wedstrijden gepland vanaf 09.00 uur. Op zaterdag worden de laatste partijen gepland om uiterlijk 19.00 uur en op zondag om 15.30 uur
Meldmoment bij de toernooileiding is 15 minuten voor de geplande aanvangstijd.
13. Indien een speler niet op tijd speelklaar op de baan staat kan hij van verdere deelname in het betreffende onderdeel worden uitgesloten.
14. De uitnodigingen voor de eerste wedstrijd ontvangt u uiterlijk woensdag 25 maart 2020 via de mail. Indien geen mail wordt ontvangen is de verplichting uiterlijk 26 maart per mail () contact op te nemen met de toernooileiding. (u kunt ook op toernooi.nl kijken voor de geplande wedstrijden)
15. Prijzen: In de groepen met meerdere poules zijn 2 prijzen beschikbaar. Indien in 1 poule wordt gespeeld is 1 prijs beschikbaar. Indien spelers besluiten geen finale te spelen om wat voor reden dan ook, vervalt de 2e prijs.
16. Alle bij de inschrijving verstrekte en verzamelde (gewone) persoonsgegevens, zullen uitsluitend worden gebruikt t.b.v. de uitvoering van dit toernooi en mogelijk voor de oproep van een mogelijk volgende editie van dit toernooi en/of toernooien georganiseerd door LTV Dommelen

wedstrijdleiding: Ad van Gijzel en Hans Free