2017 – DAVIS CUP
TEAMS & STAND
Klik hier voor de uitslagen van de herenteams
Klik hier voor de uitslagen van de damesteams

GESTART
Hopelijk hebben we dit jaar een geweldige zomer qua weer en natuurlijk de gezelligheid, zowel op de baan alsook op baan 7!

De Davis Cup bestaat uit 10 donderdag-speel-avonden. Dit jaar starten we op 6 april en op 6 juli is er de beest-feest avond. De volgende donderdagen spelen we niet: in de meivakantie, 27 april en 4 mei, en op Hemelvaart 25 mei.

De eerste 2 speelavonden zijn geweest en speel je niet mee? Je kunt je altijd nog inschrijven als reservespeler en anders gewoon komen kijken bij deze gezelligste avonden in Dommelen!

2016 – DAVIS CUP
TEAMS & STAND
Het was weer een groot succes dit jaar. De winnaars zijn bekend en we hebben er een aantal prachtige weken op zitten. Tot volgend jaar!

GESTART
De weersvoorspellingen zijn dit jaar weer uitstekend, zeker op baan 7 !! De Davis Cup bestaat uit 10 donderdag-speel-avonden. Dit jaar starten we op 7 april en op 30 juni is er de beest-feest avond. Twee donderdagen in de mei-vakantie, 28 april en 5 mei, spelen we niet.

De eerste speelavond is geweest en we zijn, op een buitje na, goed gestart! Speel je niet mee? – Je kunt altijd komen kijken bij deze gezelligste avonden in Dommelen!

Namens Pieter, Anjo, Gerard en Ewoud: alvast bedankt voor je inschrijving.

eCOLUMNS 2016
001 002 003 004 005 006 007